0

Meer

De lazy river van MGM Grand

‘Pool Season’ is begonnen: de vijf mooiste zwembaden in Las Vegas

5 april 2023

‘Pool Season’ is begonnen: de vijf mooiste zwembaden in Las Vegas

Als een van de zonnigste bestemmingen van Amerika, zal het je niet verbazen dat Las Vegas ontzettend veel zwembaden heeft. Na een dag rondstruinen door de entertainmenthoofdstad van de wereld, kun je wel een verfrissende duik gebruiken. Benieuwd welke zwembaden in Las Vegas voor de beste verkoeling zorgen? Wij hebben de vijf mooiste zwembaden van de MGM Resorts voor je op een rijtje gezet. Bovendien is het ‘Pool Season’ begonnen, dit betekent dat de zwembaden tot en met oktober bijna altijd open zijn.

1. Relaxen met uitzicht op de iconische piramide

Ben je na na een dag vol belevenissen op de strip toe aan verkoeling? Dan is Luxor hotel & casino het antwoord. Hier vind je namelijk maar liefst vier verschillende zwembaden. Kom tot rust bij de Oasis Pool en drink een heerlijk koud drankje bij de Bar Pool. Wil je het ultieme vakantie gevoel, strijk dan neer bij de Cabana en Beach Pool. Ook afwisselen is mogelijk, de zwembaden liggen namelijk allemaal dicht bij elkaar. Naast de zwembaden vind je ook verschillende bubbelbaden, waar je goed kunt ontspannen. Er is ook een zonneterras aanwezig, vanaf hier heb je uitzicht op de iconische piramide waar het Luxor om bekend staat. Je zou hierdoor bijna vergeten dat je in Las Vegas bent, en niet in het oude Egypte.

2. Het Grand Pool Complex haalt het kind in je naar boven

Dat het grootste hotel van de MGM Resorts ook een grote keuze aan zwembaden heeft, is waarschijnlijk geen verrassing. Het bijbehorende Grand Pool Complex bestaat namelijk uit maar liefst vijf zwembaden. De brede keuze aan waterpret bij het MGM Grand hotel haalt dan ook het kind in je naar boven. Hier geniet zowel jong als oud van de vele activiteiten. Zo kun je bijvoorbeeld in The Grand Pool je energie kwijt door te volleyballen in het zwembad, maar ook rustig ronddobberen in een zwemband op de Lazy River. Deze waterattractie lijkt op een echte rivier die je op een langzaam tempo met de stroming meeneemt. Maak je verblijf helemaal af door een verkoelende cocktail te drinken bij één van de vijf bars die het Grand Pool Complex rijk is. 

3. Kom tot rust bij het Bellagio

Wil je liever in alle rust nagenieten van de indrukwekkende bezienswaardigheden van Las Vegas? Dan zijn de zwembaden van het Bellagio wat je zoekt. Het hotel zelf staat bekend om de klassieke Italiaanse fontein die in combinatie met licht en muziek een erg bijzonder spektakel is om naar te kijken, maar ook de zwembaden zijn een bezoek waard. Bij het Bellagio waan je je namelijk in een ware oase van rust. Het zwembad is namelijk gelegen in een prachtige binnentuin vol met citrusbomen. Daarnaast is het hier mogelijk om je te laten verwennen door een heerlijke massage te nemen aan het zwembad. Het is de perfecte manier om weer tot jezelf te komen na een actieve vakantie!

Bellagio Terrace Pool

4. Mandalay Bay Beach

Het ultieme strandgevoel krijg je in Mandalay Bay Beach. Dit hotel heeft eindeloos veel zwembaden, maar er springt er eentje echt uit: het White-sand-beach. We noemen het een zwembad, maar je kunt het eigenlijk beter een strand noemen. Door middel van zand en een golfslagbad, is hier namelijk een kustlijn nagebootst. Je vind hier ook de spectaculaire cabanas, dit is perfect voor wie de hele dag wil genieten van het strand. Cabanas zijn namelijk kleine hutten die van alle belangrijke faciliteiten zijn voorzien,  zoals comfortabele ligbedden, een koelkast en een verkoelende plafondventilator. Als je geen genoeg krijgt van al het zwemplezier, dan is dit de perfecte plek om je dag door te brengen.  

5. Delano Beach Club

Het meest fotogenieke zwembad van Las Vegas is zonder twijfel Delano Beach Club. Het zwembad ligt in het Delano Hotel en bevindt zich op loopafstand van Mandalay Bay Beach. Deze hotspot is the place to be voor het maken van de perfecte vakantiefoto. Maar ook de feesten en heerlijke cocktails zorgen voor een ultiem vakantiegevoel. Toevallig ook een spelletjesfanaat? Dan heeft dit zwembad een leuke verrassing. Midden in het zwembad staat namelijk een groot schaakbord, waarmee je andere bezoekers kan uitdagen voor een spelletje. Buiten de feesten en spelletjes kun je hier natuurlijk ook heerlijk zwemmen en wegdromen in een van de vele hangmatten. Een mooie extra is dat de gasten van het Delano Hotel ook toegang hebben tot het Mandalay Bay Beach. Zo kun je afwisselen en genieten van al het moois dat beide complexen te bieden hebben! 

Wil je ook genieten van één van de heerlijke zwembaden? Met KLM vlieg je rechtstreeks naar Las Vegas. Verblijf in één van de MGM Resorts en ontdek deze spectaculaire stad.

Ook interessant

Onze partners