0

Meer

17 februari 2020

Combineer een citytrip naar Las Vegas met prachtige natuur

Er is zoveel moois te zien in de extravagante stad Las Vegas… Je kijkt er je ogen uit. Niet alleen de stad zelf is de moeite waard om eens te bezoeken, ook daarbuiten is genoeg te doen en te zien. Eerst geniet je een weekend lang van al het heerlijke eten, de grootse shoppingmalls en exclusieve shows in Las Vegas, daarna is het tijd om de natuur in te gaan. En dat kan perfect rondom Las Vegas, omdat de stad tussen een aantal bekende Nationale Parken in ligt. Wij zetten de leukste tips voor een citytrip gecombineerd met een rondreis op een rijtje.

Zelf een citytrip combineren met de prachtige natuur rondom de stad? Vlieg nu naar Las Vegas met de rechtstreekse KLM-vlucht!

Uiteten in de Eiffeltoren
Ja, je leest het goed… Je kunt hier echt eten in de Eiffeltoren. Het is een replica weliswaar, maar toch! Niet alleen van de buitenkant is dit een bijzonder gezicht, zo tussen de skyline van Vegas, maar ook aan de binnenkant valt er veel te bewonderen. Deze is namelijk omgetoverd tot een restaurant met pracht uitzicht over de Las Vegas Strip. Je kunt er genieten van de heerlijke Franse keuken. Bestel een perfect gekruide lam en een glas rode wijn en beleef een romantische avond.

Fashion Show winkelcentrum
Shoppen in Las Vegas gaat net een beetje anders dan hier. In de Fashion Show Mall is een goede mix van high-end merken en meer gangbare winkels te vinden. Maar het meest bijzondere aan deze mall zijn misschien wel de modeshows die er elk weekend plaats vinden. Wanneer het tijd is voor een show komt er een catwalk uit de grond, gewoon tussen het winkelend publiek, en showen de modellen de laatste trends die je vervolgens kunt gaan kopen in het winkelcentrum zelf.

Afkoelen met een goede beat
In het zwembad van Wet Republic Ultra kun je afkoelen terwijl de beste dj’s van de wereld hun set  komen spelen. Zo komen dj’s als Calvin Harris, Tiësto en Steve Aoki regelmatig langs om de bezoekers te voorzien van een ontspannende en sfeervolle middag of avond. Bestel een fancy cocktail of een lekker hapje en kom midden in de stad tot rust. 

Nadat je een geweldige tijd vol entertainment hebt gehad in het bruisende Las Vegas, kun je ook een bezoek brengen aan de prachtige natuur rondom de stad. Huur een camper of auto en maak een roadtrip langs de gaafste National Parken.

Grand Canyon
Op ongeveer vier uur rijden van Las Vegas vind je de Grand Canyon. Maak een helikoptervlucht langs de 446 kilometer lange canyon of neem een picknickmand mee en zie de zon ondergaan bij een van de vele uitkijkpunten. De 2 kloven waar de canyon uit bestaat zijn gemiddeld 16 kilometer van elkaar verwijderd en de canyon is wel 2 kilometer diep! Het hele park omvangt ongeveer 5000 vierkante kilometer, genoeg moois om te ontdekken, dus.

Zion Canyon
Zion National Park bestaat uit een aantal hoge plateaus die worden doorsneden door diepe canyons. Zion Canyon is daarvan de bekendste en meest indrukwekkende. Het ravijn is 800 meter diep en wel 24 kilometer lang. Door een rijk erosieproces zijn de wanden erg steil uitgesneden. Dit levert prachtige plaatjes op! Rijd ook met de camper of auto naar de Canyon Overlook waar je, zoals de naam als zegt, uitkijkt over de hele canyon. Zorg dat je een kleedje en wat lekkers mee hebt want van dit uitzicht ga je willen genieten. Je vindt dit National Park op ongeveer 2,5 uur rijden van Las Vegas.

Death Valley
Deze vallei staat bekend om de tegenstrijdigheid in het landschap. Het is er extreem heet en droog, maar tegelijkertijd is de vallei omringd met besneeuwde bergtoppen. En ondanks de droogte zijn er door sporadische regenstormen toch een aantal oases ontstaan waar vele kleine visjes leven en wilde planten groeien. Dit maakt dat het gebied een erg bijzonder natuurverschijnsel is. Er zijn verschillende punten die je in dit gebied kunt bezoeken. Een echte aanrader is Dante’s View waar je uitkijkt over het indrukwekkende ver uitgestrekte Badwater Basin. Death Valley bevindt zich op slechts 2,5 uur rijden van Las Vegas!

Ben je van plan om naar Las Vegas te gaan en wil je dat graag combineren met een rondreis door Amerika? Kijk dan ook eens in dit overzicht met reizen.

Ook interessant

Onze partners