0

Meer

5x culinair genieten in de MGM Resorts

21 januari 2022

5x culinair genieten in de MGM Resorts

Iedereen heeft weleens gehoord van de entertainmenthoofdstad van Amerika: Las Vegas. Van al het entertainment aan de Strip tot de mogelijkheid om hier spontaan te trouwen, maar wist je dat Las Vegas ook op culinair gebied steeds groter wordt? Wij geven je 5 tips voor de meest bijzondere en lekkere restaurants in deze bruisende en spectaculaire stad!

LAGO by Julian Serrano

Jezelf verwennen met veel verschillende en gewaagde smaken? Dit kan bij LAGO. Het vernieuwde moderne concept van Chef-kok Julian Serrano laat je kennis maken met de meest bijzondere ingrediënten en smaken. Er worden voornamelijk kleine borden en porties geserveerd, maar met genoeg smaak en geheel gefocust op de Italiaanse keuken. Kies uit soepen, salades, crostini’s, focaccia en pizzettes, maar er zijn ook verschillende vlees-, zeevruchten- en vegetarische gerechten die speciaal gemaakt zijn om te delen. Dit geeft toch wel een gezellige, of misschien zelfs romantische twist aan het diner. Omringd door een prachtige inrichting en een spectaculair uitzicht op de fontein van Bellagio, kun je genieten van een unieke ervaring.

MGM-LAGO

Le Cirque

De naam van dit restaurant is legendarisch en de ervaring onvergetelijk. Laat je betoveren door de schitterende kleuren van het interieur en bereid je voor op een maaltijd die net zo gewaagd is als de omgeving. De eetzaal van Le Cirque, ontworpen door Adam D. Tihany, straalt feest uit en vormt het toneel voor een onnavolgbaar Frans menu dat lovende kritieken heeft opgeleverd – waaronder een eeuwige AAA Five Diamond Award-beoordeling en Forbes Travel Guide 5 Star Rating. De lekkerste wijnen, feestelijke sfeer en de goede bediening maken een avond in Le Cirque compleet.

La Cirque

Blizz

Bij Blizz haal je de lekkerste frozen yoghurt van Las Vegas. Maar deze plek gaat verder dan het zelfbedieningsconcept van bevroren yoghurt en de uitgebreide keuze aan toppings. Je kunt kiezen uit muesli of ontbijtgranen als ontbijt, fruit of noten voor een krachtige lunch, of mix en match voor een echt Blizz-dessert. De perfecte verfrissing op een zonnige dag. Heb je liever iets anders dan frozen yoghurt? niet getreurd! Je kunt bij Blizz namelijk ook verschillende smoothies, romige milkshakes, vers gebakken Belgische wafels en verrukkelijke pannenkoeken bestellen.

L’Atelier

Het unieke restaurantconcept L’Atelier komt van de Franse “Chef van de Eeuw” Joël Robuchon. Door de open keuken en aansluitende bar kun je een kijkje nemen in de keuken en zien hoe je maaltijd voor je ogen wordt bereid. Naast dat het een waar entertainment is om de koks bezig te zien in de keuken, is het gerecht op je bord ook net een kunstwerkje. Met veel precisie worden de ingrediënten opgediend, tot het gerecht de juiste vorm en kleuren heeft. De vriendelijke, interactieve sfeer van L’Atelier is een verfrissende manier om te dineren met vrienden en familie. Van het seizoensgebonden ontdekkingsmenu tot het degustatiemenu met meerdere gangen, elke hap van deze voortreffelijke Franse keuken wordt met flair bereid.

L'Atelier

The Buffet at Luxor

Bezoek The Buffet in het Luxor voor een informele eetervaring in Las Vegas. Door de uitgebreide keuze hoef je niet bang te zijn dat je met honger naar huis gaat. Er is een 9 meter lange saladebar, een bar om zelf pizza’s te maken, een bar voor omeletten en andere specialiteiten van over de hele wereld. De bar vol heerlijke desserts is ook niet te missen, hier vind je de lekkerste zoetigheden en mooie creaties. Er is voor elk wat wils bij dit Las Vegas buffet! Er zijn ook meer dan genoeg plaatsen, reserveren is daarom niet nodig en kinderen onder de 4 jaar eten gratis!

Ambra Bar

Ambachtelijke cocktails en de zachte gloed van een honing-gouden bar nodigen u uit in de Ambra Bar. Ontmoet elkaar, maak een praatje en geniet van speciale cocktails. Voor MGM Grand-gasten die op zoek zijn naar een intrigerend nachtleven en een eigentijdse keuken, biedt Ambra Italian Kitchen & Bar een menu met Italiaanse klassiekers die bedoeld zijn om te delen. Zo kun je kiezen uit vers gemaakte pasta’s, malse biefstuk en veel variërende bijgerechten. Bezoek Ambra Bar op vrijdag of zaterdag en geniet van de mooiste livemuziek. Tip: bestel dan ‘The Devil is in the Details’ if de ‘Senora’s Spritz’, deze cocktails zijn de specialiteit van Ambra Bar.

Bar Ambra

Enthousiast geworden voor een City Break Vegas? Vlieg met KLM naar Las Vegas, verblijf in een van de MGM Resorts en ontdek deze spectaculaire stad. Bekijk hier de mogelijkheden.

Ook interessant

Onze partners

Veilig reizen naar Las Vegas

Wat je moet weten voor je vakantie.

Lees meer