0

Meer

Las Vegas: de stad vol entertainment en spectaculaire shows

21 december 2021

Las Vegas: de stad vol entertainment en spectaculaire shows

Ben je van plan om in 2022 het extravagante Las Vegas te bezoeken? Goed nieuws! Las Vegas heeft namelijk een bomvolle evenementenagenda voor 2022. Je hebt natuurlijk de bekende bezienswaardigheden, maar ieder jaar zijn er ook bijzondere evenementen en shows die je zeker niet mag missen. Wij hebben ze voor je op een rijtje gezet.

The T-Mobile Arena

Woon een wedstrijd bij van het jongste hockeyteam van Vegas: de Vegas Golden Knights. In 2017 speelden zij voor het eerst een wedstrijd in de NHL, tegenwoordig zijn zij niet meer weg te denken uit de competitie. De thuiswedstrijden van de Vegas Golden Knights worden gespeeld in de T-Mobile Arena, de sfeer die dan in de Arena hangt moet je een keer geproefd hebben!

Niet alleen de Vegas Golden Knights spelen in de T-Mobile Arena, ook de grootste muzikanten reizen af naar Vegas om de Arena te vullen. Zo kun je in februari een concert van Justin Bieber bijwonen, maar ook de bekende country zanger George Strait staat twee keer in de T-mobile Arena. Bekijk hier de evenementenagenda.

T-Mobile Arena in Las Vegas

De spectaculaire T-Mobile Arena in Las Vegas |  © MGM Resorts

Mandalay Bay

Met een stad die bekend staat om zijn glitter en glamour, kun je wel raden hoe de shows eruit zien. MGM Resorts organiseert elke dag een aantal van de beste shows in Mandalay Bay. Zo kun je het hele jaar door genieten van de shows van Cirque du Soleil, dit jaar is er bijvoorbeeld een special tribute aan Michael Jackson. Stuk voor stuk zijn deze shows een onvergetelijke ervaring. Hun aparte stijl maakt de shows een must voor een onvergetelijke vakantie in Las Vegas. Er zijn voorstellingen voor iedereen – van gezinsvriendelijke programma’s tot programma’s voor volwassenen. Bekijk hier de aankomende shows, concerten en evenementen, evenals alle attracties, zoals Shark Reef Aquarium, in Mandalay Bay in Las Vegas.

Mandalay Bay

Mandalay Bay, het gebouw zelf is eigenlijk al een show om naar te kijken | © iStock – Sanfei

MGM Grand

MGM Grand staat bekend om een volle entertainment agenda. De legendarische David Copperfield mag hier uiteraard niet in ontbreken. Als grootste illusionist van onze tijd, is het een must om een van zijn shows bij te wonen. Zijn shows laten je bijna geloven dat magie echt bestaat.

Maar ook voor muzikale grootheden maakt de MGM Grand plaats. Zo kun je in maart 2022 genieten van het indrukwekkende gitaarspel van John Mayer en treedt Cirque du Soleil regelmatig op . Benieuwd welke spectaculaire evenementen er nog meer gepland staan? Bekijk het hier.

MGM Grand Garden

Proef de sfeer in de gigantische MGM Grand Garden |  © MGM Resorts

Enthousiast geworden voor een City Break Vegas?  Vlieg met KLM naar Las Vegas, verblijf in een van de MGM Resorts en ontdek deze spectaculaire stad. Bekijk hier de mogelijkheden.

Ook interessant

Onze partners