0

Meer

6x familievriendelijke attracties in Las Vegas

8 december 2021

6x familievriendelijke attracties in Las Vegas

Las Vegas is misschien niet de eerste bestemming die je zult uitzoeken voor je volgende familievakantie. Er zijn echter meer familievriendelijke attracties in Las Vegas dan je denkt! Op zoek naar dingen om te doen in Las Vegas met kinderen? Wij hebben een top 6 samengesteld!

1. Familievriendelijke shows in Las Vegas

Las Vegas wordt niet voor niets de entertainmenthoofdstad van de wereld genoemd. Dagelijks vinden er spectaculaire shows plaats, waarvan een aantal speciaal voor kinderen zijn. Zo kun je de Excalibur’s Tournament of Kings in het kasteelvormige Excalibur Hotel and Casino bewonderen. De show is geïnspireerd op het bekende verhaal van Koning Arthur en terwijl je van een heerlijk driegangenmenu geniet, vinden er heldhaftige riddergevechten plaats. Ook zeker de moeite waard is Mystère, een acrobatische uitvoering van Cirque du Soleil te zien in Treasure Island. Of dans mee met de moves van Jabbawockeez bij MGM Grand.

Excalibur Hotel L

2. Bezoek het waterpark Wet ’n’ Wild

Waar maak je een kind nou nog blijer mee dan een bezoek aan een waterpark? Aan de westkant van de stad tref je het avontuurlijke waterpark Wet ‘n’ Wild. Kids kunnen hier afkoelen, ontspannen en zich uren vermaken dankzij de maar liefst 25 spannende glijbanen, variërend van extreem tot gezinsvriendelijk. Dit maakt het voor zowel jonge kinderen als tieners zeker een aanrader!

3. High Roller Observation Wheel

Wil je van een mooi uitzicht genieten met je kinderen? De High Roller aan The LINQ Promenade, is het beroemde reuzenrad midden in de stad. Met een hoogte van 168 meter is dit tevens het grootste reuzenrad ter wereld! Het is aan te raden om het ritje in de avond te maken, aangezien de stad dan wordt verlicht door indrukwekkende neon- en reclame verlichting. Tip: kinderen van zes jaar en jonger zijn gratis!

4. Tips voor animal lovers

Zijn je kinderen dol op leeuwen? Bewonder deze katachtigen dan bij de Lion Habitat Ranch dicht bij Las Vegas. Nog meer exotische dieren spotten? Vervolg je weg dan naar het Shark Reef in Mandalay Bay. Je kunt hier onder andere haaien, roggen, reptielen, schildpadden, krokodillen en vele soorten vissen aanschouwen.

5. Discovery Children’s Museum

Het Discovery Children’s Museum is een interactief museum, waar zowel kinderen als ouders iets kunnen opsteken. Het museum herbergt meer dan honderd interactieve exposities over wetenschap, kunst en cultuur. In ‘Einstein’s Corner’ vinden dagelijks scheikundepresentaties plaats. Kinderen krijgen hier de bijzondere reacties van vloeistoffen, mysterieuze poeders en fascinerende gassen te zien. Andere wetenschapsactiviteiten vinden plaats in het ‘Imagination Station’ en in de ‘CreativityWorkshop’. Ook zijn er diverse wisselende tentoonstellingen te zien. Kijk voor de actuele exposities op de site.

6. The Big Apple Roller Coaster

Op zoek naar sensatie? In hotel New York-New York vind je de Big Apple Coaster and Arcade. De gigantische achtbaan is om en door het hele complex gebouwd en kent loopings en kurketrekkers. Met een topsnelheid van 107 kilometer per uur is dit een redelijk serieuze achtbaan. Durf jij het aan?

Ben je op zoek naar nog meer familievriendelijke attracties in Las Vegas? Op de website van MGM Resorts lees je alles over met kinderen naar de MGM Resorts. Maak je dromen werkelijkheid en boek snel een reis! We hebben ook extra informatie toegevoegd over hoe je veilig op reis kunt. 

Ook interessant

Onze partners